Over ons

Na jaren gewerkt te hebben bij Taxi BERGAMIN, heeft Dhr. Ozbek besloten in 2016 voor zich zelf te ondernemen. Hij begon met een AUDI en groeit tot 7 luxe auto`s door het Zaanstad en Schiphol.

Het taxibedrijf van Zaanstad

Taxi Arif is opgericht om u als passagier nog betrouwbaarder en kwalitatief beter taxivervoer te garanderen. Trots zijn wij op onze passagiers die we met regelmaat terug zien in onze voertuigen.

Met opgeleide taxichauffeurs en representatieve auto’s voorzien van alle comfort als o.a. airco verzorgen wij uw vervoer tegen gunstige condities. Het nakomen van afspraken is voor ons een harde eis zodat u verzekerd bent dat u op tijd gehaald en gebracht wordt.

 

Professioneel taxivervoer

Taxi Arif  is aangesloten bij de landelijke Taxi Organisatie. Al onze diensten worden uitgevoerd onder verplichte vergunning van het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Naast bestellen vindt u onze taxi’s op standplaatsen en verzorgen wij ook in de late uurtjes taxivervoer. Wel zo veilig na een borrel. Ook voor het vervoer van gezelschappen kunt u uw vervoer reserveren of direct bestellen. Bel: 075- 7502559